БОШКО ОБРАДОВИЋ: КАКО ЛАЖ И ПРОПАГАНДА СНС СВЕ МАЊЕ ПРОЛАЗИ – ТАКО РАСТЕ РЕПРЕСИЈА И ПРОГОН

Ко је одговоран за лажне лекарске дијагнозе, незаконито спречавање опозицији кандидовања на изборима, злоупотребу полиције у сврхе обрачуна са политичким противницима – и како се зове такав политички режим?

kzn-dveri-ivan-kostic-bosko-obradovic-marija-janjusevic-800x358

Коначно је раскринкана једна од највећих медијских лажи СНС и њихових пропагандних гласила ТВ ПИНК и дневних новина „Информерˮ, „Ало“ и „Српски телеграфˮ о тешким телесним повредама њихових партијских новинарки на протесту Двери испред ТВ ПИНК 16. септембра. Судски вештак доказао је да новинарке нису имале ни потрес мозга ни сломљено ребро како су медији данима трубили, да су у питању лажиране лекарске дијагнозе као у случају модрице Маје Гојковић и да је све била најобичнија лаж и негативна кампања у режији задругара Жељка Митровића и председника Србије Александра Вучића, који је и лично узео учешћа у овој медијској представи обилазећи новинарке у болници.

Како све теже пролази лаж и пропаганда владајуће странке – тако расте репресија и прогон неистомишљеника. Изборна комисија градске општине Костолац незаконито је одбила изборну листу Двери на локалним изборима у овој општини који треба да се одрже 24. децембра. Званично образложење је да у називу листе нисмо смели да ставимо слоган „ДА КОСТОЛАЦ ВРАТИМО КОСТОЛЧАНИМАˮ, што није тачно јер се на локалним изборима широм Србије често уз име странке додаје и слоган. Примери су ДВЕРИ – ЗА СПАС ЧАЧКА са прошлогодишњих локалних избора у Чачку или АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – БРЖЕ, ЈАЧЕ, БОЉЕ са недавних локалних избора у Ковину, где се чак и не помиње име странке, што је заиста било противзаконито и ту листу је тада требало одбити.

Ово је јасан сигнал из власти да је против Двери све дозвољено и да се иде на забрану нашег учешћа на изборима. Поднећемо жалбу Управном суду да проверимо да ли судство у Србији уопште функционише или је СНС преузела и судску власт, а онда ћемо одлучити о даљим корацима борбе против диктаторске природе Вучићевог режима који наредних дана иде и корак даље.

Bookmark the permalink.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *