Бошко Обрадовић: Нови Тито је диктатура и карикатура 

Поздрављам оставку Александра Вучића и пад Владе Србије

Данас је више хиљада партијски запослених у јавном сектору напустило посао и у току радног времена присуствовало митингу СНС испред Народне скупштине у функцији даље изградње култа личности Јосипа Броза Вучића – новог маршала Тита. У Народној скупштини биле су забрањене конференције за медије. Нови председник још није ни преузео дужност, а већ је укинуо могућност нормалног рада народних посланика. Титоизам је тоталитарни политички поредак који не дозвољава постојање опозиције.

Рехабилитација и реинкарнација Тита нам није потребна. Потребне су нам државне институције које политичку мафију шаљу у затвор, тајкунима наплаћују порезе, помажу домаћу привреду и пољопривреду, а не стране фирме… Александар Вучић је показао за пет година да није способан да то обезбеди и побегао је од одговорности са места председника Владе да би добио имунитет од пет година на месту председника Србије. Вучић није напустио место председника Владе – он је побегао са тог места без резултата и испуњења предизборних обећања.

Данашњом најновијом медијском позоришном представом за јавност Александар Вучић је кренуо путем диктатуре, која води у покушај промене Устава Србије и давања много већих овлашћења председнику. Нови Тито жели да постане доживотни председник – лажни цар Вучић Мали. Морамо се супротставити овој карикатури демократије у Србији. Почињемо вечерас у 18 часова на Тргу Републике.

Бошко Обрадовић, председник Српског покрета Двери

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *