Бошко Обрадовић: Тражимо смену Александра Вулина

 

На данашњој конференцији за медије у Чачку, председник Двери Бошко Обрадовић затражио је хитну смену министра одбране у Влади Републике Србије Александра Вулина, и тим поводом рекао следеће:

 Aeroklub-bosko-obradovic

Ослобођењем Мирослава Мишковића завршен је период од пет пуних година предизборних лажи и превара Александра Вучића. Читава Вучићева политичка каријера почива на лажној борби против криминала и корупције, и пошто је почела хапшењем Мирослава Мишковића – треба и да се заврши његовим ослобођењем.

Ако је Вучић поново љутито ломио кваке и лупао вратима у Председништву – као што је то чинио у Влади приликом ослобођења Богољуба Карића – да ли то значи да ће и Мирослав Мишковић ући у коалицију са СНС као Богољуб Карић?

Три кључне карике корумпиране и лоповске власти Александра Вучића су Жељко Митровић, умешан у најмање два убиства, Маја Гојковић, одговорна за више криминалних афера за време власти у Новом Саду, и Александар Вулин, ухваћен у прању пара приликом куповине стана у Београду. Сви они одавно би требало да су у затвору, али их на слободи чува једино верно служење личном режиму Александра Вучића.

Александар Вулин треба да буде смењен по три основа: као 1) онај ко није служио војни рок па самим тим не може бити министар војни, 2) онај ко је са својим двоструким кумом Жељком Митровићем основао највеће медијско зло у Србији  – ТВ ПИНК, и 3) онај ко не може да докаже порекло своје имовине.

Посебно је карактеристичан случај куповине стана за који не постоји доказ о пореклу имовине, што је најбољи показатељ зашто Вучићева власт већ 6 година не сме да донесе Закон о испитивању порекла имовине свих политичара и тајкуна у Србији. Тим законом би били откривени сви овакви случајеви који се тренутно крију у фиокама корумпираног тужилаштва, судства и полиције.

Колико је за прање пара крив министар Вулин, још више је крив јавни тужилац који га штити од кривичног гоњења и Александар Вучић и Ана Брнабић који га штите од политичке одговорности.

Александар Вучић је чак јавно на РТС изговорио невероватну реченицу у одбрану министра Вулина: како он није купио стан након уласка у Владу Србије, односно како није крао од тренутка од када је на власти.

Да ли то значи да је Вулин крао пре него што је дошао на власт и да га је Вучић као таквог доказаног лопова узео у коалицију и Владу у више наврата и штити га до сада?

Српски покрет Двери тражи хитну смену министра одбране Александра Вулина и покретање његове кривичне одговорности за прање пара.

Инфо служба Двери

Bookmark the permalink.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *