ДВЕРИ БЕОГРАД: НАРОДНИ НОВАЦ СЕ ТРОШИ НА НЕРАД

Претпостављамо да већина грађана зна, или је бар чула, за неки случај где се лице води као запослено, прима редовно плату, а на посао не долази. Сваки такав случај је за осуду, а посебно онда када се ради о носиоцима високих политичких функција. Један такав пример долази са општине Звездара.

logo

Реч је о Невени Миливојевић, члану општинског Већа на Звездари из редова СНС. Ако и оставимо по страни то да њено образовање и радно искуство нису довољни да би обављала једну од највиших функција, онда свакако не можемо прећи преко чињенице да Невена Миливојевић за годину и по дана није присуствовала ниједној седници СО Звездара. А било их је до сада „свега“ 11!

Да апсурд буде још већи, њен досадашњи „ангажман“ у Већу грађане Звездаре коштао је „тричавих“ 3 милиона динара! А за шта је то Невена Миливојевић коректно задужена, барем на папиру? Ни мање ни више него за рад Канцеларије за младе. А млади, познато је, воле да се угледају на „успешне“ људе у свом окружењу…

И тако дођосмо до краја још једне приче која на делу показује сву бахатост, безобразлук, лицемерје и лоповлук путујућег циркуса званог СНС. Али, како каже изрека, заиграће мечка и пред њиховим вратима. Кад тад.

 Градска организација Двери Београд 

Bookmark the permalink.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *