ДВЕРИ ЧЕСТИТАЛЕ БЕОГРАЂАНИМА БАДЊИ ДАН И БОЖИЋ

Двери су на Бадњи дан организовале и акцију посвећену малишанима којима је потребна помоћ – деца си цртала честитке за своје другаре који се налазе у тешком материјалном стању. Честитке ће бити подељене уз материјалну помоћ.

На Бадњи дан, уочи најрадоснијег хришћанског празника Рођења Христовог, Градска организација Двери Београд дружила се са Београђанима у центру града, код Бајлонијеве пијаце.

Поделом бадњака, симбола Божића, Двери су честитале својим суграђанима празник, преносећи поруку мира и љубави. Надамо се да ће се божански мир уселити у срца свих нас, и да ће из тог мира потећи река љубави према свим људима.

Двери су на Бадњи дан организовале и акцију посвећену малишанима којима је потребна помоћ – деца су цртала честитке за своје другаре који се налазе у тешком материјалном стању. Честитке ће бити подељене уз материјалну помоћ.

Политика није и не сме да буде борба само за власт, већ борба за бољи живот, за лепше друштвено окружење, за будућност деце и омладине, за солидарност са немоћнима. Двери схватају политику као службу народу, онако како су је схватали наши преци. И овог Божића желели смо да посведочимо да смо верни древним обичајима, али и да негујемо хришћанске врлине.

Свим Београђанима и људима добре воље желимо успех у приватном и пословном животу, да их прати здравље, да буду испуњени и окружени љубављу, да им породице напредују!

Мир Божији – Христос се роди!

Градска организација Двери Београд

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *