Двери: Маја Гојковић – напредњачка хистерија и лоповлук у директном преносу седнице Народне скупштине

 

  Маја Гојковић због новосадског криминала треба да буде у затвору, а не на челу Народне скупштине.

 dveri-logo-post-1024x446

Маја Гојковић, хистерични слуга Александра Вучића, данас је изазвала нови скандал у Народној скупштини Републике Србије, када је наочиглед комплетне јавности украла 257 минута колико је следовало до краја расправе о амадманима на два важна просветна закона. Поред досадашњих искључивања микрофона, кажњавања и истеривања са седнице народних посланика опозиције, Маја Гојковић је сада прибегла и отвореној крађи времена и забрани опозицији да уопште говори у оном времену које је загарантовано Пословником о раду Народне скупштине.

Главни разлог за све ово је у томе што Маја Гојковић на силу жели данас да заврши ову скупштинску седницу, јер када би се она наставила сутра Влада Републике Србије имала би обавезу да дође у парламент и одговара на питања народних посланика, како налаже Пословник јер је последњи четвртак у месецу. Тога се напредњачка власт највише боји, јер већ пуних годину дана министри у Влади нити једном нису дошли у Народну скупштину да одговарају на посланичка питања нити су поднели извештај о свом раду.

Данас је свако у директном преносу могао да види мобинг, бахато и насилничко понашање Маје Гојковић према запосленима у Народној скупштини, што је била само маска за сакривање истине о крађи времена и скраћењу заседања. Ово Маји Гојковић није први пут да краде јер је већ познати учесник низа криминалних афера док је била у новосадској градској власти. Као и Жељко Митровић и Александар Вулин, и Маја Гојковић избегава кривично гоњење и заслужену затворску казну тако што верно служи насилничком и лоповском режиму Александра Вучића.

Овај покушај укидања Народне скупштине Републике Србије је увод у медијску и сваку другу диктатуру власти пред наступајуће градске изборе у Београду, који доносе могућност политичких промена и смене катастрофалне напредњачке власти.

Информативна служба Двери 

Bookmark the permalink.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *