Двери: ОДГОВОР МАЛИМ „ВУЧИЋИМА“

Да ли је бесмисленије нешто што се зове „самостални ДСС“, или нешто што пишу они који су све осим самостални?
logo

Ево јави се још једна привезак странка Александра Вучића, једна од оних које грицкају сигурне платице и вајде се на градском буџету. Ево јавише се још једни прелетачи којима ни комшије не знају лице. Ево јавише се политички паразити којима је пречи лични ћар од части. И рекоше да Двери уђоше у парламент на „бахат и силеџијски начин“, у „позним ноћним сатима“, и још рекоше да су „пребијале“ новинаре, и да желе да дођу на власт „силом и утицајем страних фактора“.
Треба ли да демантујемо људе без стида и морала? Зарад јавности, само кратко:

  • у парламент нас је послао народ, док су „самостални“ ушли у градску Скупштину на другој листи, а не својој;
  • ниједан новинар није нападнут од наших чланова, док су на улицама Београда политички родитељи „самосталних“ отворено тукли новинаре;
  • са страним факторима не сарађујемо, за разлику од политичких родитеља „самосталних“.

И не само што нас оклеветаше, већ нас и засмејаше. Рекоше да имају „конкретне предлоге у свим областима почевши од комуналних и саобраћајних па све до културе“. Да ли мисле на саобраћајни колапс од Славије до мостова, или можда на еколошку катастрофу у Винчи, или на дивље пијаце и нехигијенску продају, или… Све сами примери „способне власти“ која се опет нуди. За културу се не бринемо, њихов Пинк ће наставити са дириговањем.

Можемо и да дамо неки савет „самосталнима“, да се боље додворе газди: поздравите Сороша са којим се газда срео, и обећајте руковање са Трампом бар осам пута, ако дође.

Инфо служба Двери

Bookmark the permalink.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *