Двери: Подржавамо протесте против Вучићевих лажи и диктатуре

Вучић данас није напустио место председника Владе – он је побегао са тог места без резултата и испуњења предизборних обећања.

Александар Вучић је постао председник на нерегуларним и покраденим председничким изборима. Све заклетве које је до сада полагао – прекршио је: од заклетве у цркви да ће бити веран Српској радикалној странци и Војиславу Шешељу до заклетве да ће поштовати Устав Србије који је прекршио потписивањем антиуставног Бриселског споразума и предајом Косова и Метохије.

Сутрашње полагање заклетве новог председника само је нова медијска позоришна представа, у којој попут синоћног гостовања на ПИНК- у играју и глумци из опозиције, као што су Војислав Шешељ и Чедомир Јовановић. Све што Вучић ради искључиво је у функцији политичког маркетинга и ничега другог, па и полагање заклетве на Уставу и Јеванђељу, као и измишљање државног печата. Власт у којој државу води ММФ, Брисел, НАТО, стране банке и страни инвеститори може да има само печат колонијалне управе.

Зато пружамо пуну подршку протестима против Вучићевих лажи и диктатуре и позивамо све присталице Двери и друге грађане Србије да им се придруже у среду, 31. маја од 10 часова испред Народне скупштине до 18 часова на Тргу Републике. Противимо се било каквим сукобима и нередима који би могли да угрозе безбедност грађана, јер то одговара једино Вучићу. Он је прави извор немира и нестабилности у Србији.

Протестима против власти не смемо рушити државу, већ власт.

Двери су државотворне и никада неће учестововати у било чему што је усмерено против наших националних и државних интереса, али ћемо увек бити ту у борби за политичке промене и смену неспособне, диктаторске и корумпиране власти, као што је ова којој је на челу премијер, председник, координатор свих служби безбедности, председник Демографског савета и председник СНС – нови Маршал Јосип Броз Вучић. Вучићево председничко постројавање Војске Србије која треба да му преда рапорт иде у том правцу даљег развоја култа личности и новог Маршалата у Председништву Србије.

Рехабилитација и реинкарнација Тита нам није потребна. Потребне су нам државне институције које политичку мафију шаљу у затвор, тајкунима наплаћују порезе, помажу домаћу привреду и пољопривреду, а не стране фирме… Александар Вучић је показао за пет година да није способан да то обезбеди и побегао је од одговорности са места председника Владе да би добио имунитет од пет година на месту председника Србије. Вучић данас није напустио место председника Владе – он је побегао са тог места без резултата и испуњења предизборних обећања.

Информативна служба Српског покрета Двери

Bookmark the permalink.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *