ИВАН КОСТИЋ, ДВЕРИ: ЧАНАК РАДИ ПРОТИВ ИНТЕРЕСА СРПСКОГ НАРОДА

Напад ЛСВ на Двери доказ је да је Александар Вучић у обрачуну са својим политичким противницима почео да користи све своје расположиве снаге, па и лажну опозицију оличену у Ненаду Чанку, који седи у новосадској градској власти са СНС.

Од Чанка смо и очекивали да се стави на страну антисрпског Хашког суда, пошто је увек када је био у прилици радио против интереса српског народа. Ако ЛСВ поштује и подржава антисрпске хашке судске пресуде, Двери то никада неће учинити.

И то и јесте та кључна разлика између Двери и ЛСВ: ЛСВ се увек непогрешиво ставља на страну српских непријатеља, док су Двери увек на страни свога народа и одбране националних и државних интереса.

Зато понављамо да је Ратко Младић за нас српски херој и један од очева оснивача Републике Српске, највеће српске победе у последњим деценијама. Питамо ЛСВ, али и друге из ДС, Покрета слободних грађана и СПО који су поздравили срамну хашку пресуду генералу Младићу: где су пресуде ратним злочинцима и убицама Готовини, Орићу и Харадинају, и да ли су њихови сународници славили њихово ослобођење из Хага или су – као што то раде ове српске политичке опције – стали на страну прогонитеља својих сународника?

Информативна служба Двери

Bookmark the permalink.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *