ОБРАДОВИЋ И СТАМАТОВИЋ: КРЕЋЕМО У МАРШ ЗА БЕОГРАД

Из овог краја Србије, из Западне Србије, који није потпуно под влашћу Српске напредне странке и где смо им показали зубе, поручујемо да нећемо више да трпимо зулум Српске напредне странке. Зато крећемо у марш за Београд – рекао је Бошко Обрадовић.

logo

Лидер Здраве Србије Милан Стаматовић је рекао да је дошло време да се актуелној власти покаже да у Србији постоје људи који мисле својом главом и који се не плаше.

„Дошло је време и да се власти покаже да постоје људи и који хоће слободу, пре свега слободу медија. Хоћемо да се боримо за права обичног човека, а не да идемо за квази интелектуалцима који су куповали дипломе и који су са приватних факултета дошли на власт.“Марш за Београд“ није уперено против државе Србије, већ против Српске напредне странке, која влада страхом, медијима, новцем и државним институцијама“ – истакао је Стаматовић.

 „Ми крећемо у марш за Београд,  у име свих унижених здравствених радника, лекара и полицајаца, који имају смешно мала примања. У име свих банкарских клијената који су презадужени и породица које приватни извршитељи избацују из својих домова због дугова. Крећемо, у име породичних људи Србије који данас кубуре са поласком своје деце у школу. Дакле, ми крећемо у име те комплетне Србије која је и социјално и правно згажена и уништена у последњих шест година, додатно и завршно под влашћу Српске напредне странке“ – закључио је лидер Двери.

Обрадовић је још једном позвао све грађане Србије, да се 16. септембра, у суботу у 16 часова испред зграде Владесви окупе, и пошаљу јасну поруку овој власти да овако више не може.

Информативна служба Двери

Bookmark the permalink.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *