Проф. др Бошко Ђукановић подржао изборну листу Двери-ДСС

Најпознатији српски кардиохирург, проф. др Бошко Ђукановић подржао је изборну листу „Српски покрет Двери-ДСС- Санда Рашковић Ивић- Бошко Обрадовић“, јер је у њој препознао једину патриотску опцију на политичкој сцени Србије, речено је на конференцији за новинаре у просторијама Демократске странке Србије.

dveri-dss-dom-sindikata-2016

Санда Рашковић Ивић је рекла да је веома поносна што листу подржавају најелитнији интелектуалци Србије.

„Они то не чине да би били на листи или због очекивања да добију неко министарско место. Подршка професора доктора Бошка Ђукановића, је тиме вреднија што нас подржава не само прво име кардио-хирургије Србије, већ прво име кардио-хирургије целог региона и човек који заузврат не тражи ништа.

Једном сам рекла да коме је до морала у политици, тај нека дође у Демократску странку Србије, а сада кажем да коме је до морала у политици, тај нека подржи изборну листу „Двери-ДСС“ “, рекла је председница Демократске странке Србије.

prof-dr-bosko-djukanovic-podrska-dveri-dss-dom-sindikata-2016_9094

Бошко Обрадовић, лидер Српског покрета Двери рекао је да је ово прави патриотски блок који у себи садржи две велике политичке снаге, ДСС и Двери, али и бројне организације и истакнуте појединце.

„Са нама су пре свега најистакнутији српски интелектуалци. Ту су људи попут академика Косте Чавошког, Мила Ломпара, аналитичара Ђорђа Вукадиновића, Слободана Антонића, Владимира Димитријевића и низа првих имена српске интелектуалне елите.

Са нама је Миладин Шеварлић, најистакнутији српски агроекономиста, херој одбране Кошара Љубинко Ђурковић, а сада и најпознатији кардиохирург Бошко Ђукановић.

Склопили смо споразуме са Удружењем банкарских клијената Ефектива, Синдикатом пензионера Србије, Самосталним синдикатом Телекома Србије.

На нашој листи су представници Српског либералног савета, Равногорског покрета и Асоцијације предузећа и предузетника Србије. Зато тврдимо да је ово најкомплетнија листа уједињене патриотске опозиције“, закључио је Бошко Обрадовић.

Информативна служба ДВЕРИ-ДСС

Tagged , . Bookmark the permalink.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *