Програм

Не пристајемо на избор само између постојећих странака власти и опозиције. Не пристајемо да су само они избор и да морамо да бирамо једино између њих. Верујемо да је могуће бавити се политиком мимо постојећих странака и њихових монопола, и да ће то следећи избори и показати.

Ми се на следећим изборима заправо опредељујемо да ли смо осуђени на вечиту власт постојеће политичке понуде или у Србији има и других људи који би умели да се баве политиком мимо оних које гледамо последњих деценија.

Не желимо да одемо из Србије. Желимо да и они који су отишли у свет у потрази за бољим животом врате се и помогну нам да се заједно изборимо за смисао живота у нашим селима и градовима, где хоћемо да останемо, радимо и стварамо своје породице.

Позивамо Вас да подржите своје синове и кћери, људе из народа које знате годинама и препознајете њихов рад, Младу Србију – да добијемо шансу да наше градове, општине и државу поведемо на један другачији начин, по мери свих наших породица.

Време је за смену политичких генерација, да Србија постане земља младих и да је поведу нови људи, нове идеје и нова енергија.

Комплетан Програм Српског покрета Двери – НОВИ НАРОДНИ ДОГОВОР можете скинути у ПДФ-у

Comments are closed.