СКАНДАЛ У ОПШТИНИ ЗВЕЗДАРА

Одборници Двери искључен микрофон у Скупштини општине Звездара. Грубо кршење пословника о раду и насиље над опозицијом не дешава се само у Народној скупштини, већ и у локалним скупштинама.

Vasic Radmila (13)

На 10. седници Скупштине Градске општине Звездара, одборница Двери Радмила Васић је тражила оставку председника општине Милоша Игњатовића, као одговорног јер је знао да је Бранислав Пауновић, члан општинског Већа којим он председава, власник  фирме која је испоручила храну којом су отрована деца у неколико школа.

Да подсетимо, почетком октобра око 150 деце из више школа у Београду затражило је медицинску помоћ због тровања. Фирма која је испоручила храну деци је „Кетеринг анд бејк“, чији је власник Бранислав Пауновић који прима 100% плату у општини Звездара као члан Већа.

Двери су тражиле да се смени Бранислав Пауновић, али је тада на седници избио инцидент изазван бахатошћу председника Скупштине општине Звездара Александра Ерора, такође функционера СНС-а. Наиме, председник Скупштине општине Звездара искључио је микрофон и прекинуо седницу када је за говорницом била одборница Двери Радмила Васић.

Одборница Двери је указала да је погрешно да се оставка Бранислава Пауновића третира као оставка из „личних разлога“, те да се о томе не расправља, пошто је то прворазредно политичко питање. Политичку одговорност мора да сноси и председник општине Милош Игњатовић. Али он је, седећи у првом реду, само подигао поглед и рекао у стилу СНС-а, врло дрско: „како да не“.

Бахатост СНС је огромна. Одборници Двери упозоравају да је могуће да дотични господин буде ослобођен, и поред очигледно учињеног кривичног дела. Можда се докаже да су крива деца што су јела шпагете па су се зато отровала, родитељи који су то платили и сви ми остали који ћутимо?

.

Инфо служба Градске организације Двери Београд

Bookmark the permalink.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *