Велики опозициони свенародни протест Двери

Покрет Двери тражи оставку главног и одговорног уредника информативног програма РТС-а Ненада Љ. Стефановића, због кршења Закона о избору народних посланика и општеобавезујућег упутства РРА – то је пред неколико хиљада окупљених поручио Бошко Обрадовић.

Deveti mart opstenarodni protest Dveri Zvezdara Photo

Покрет Двери је на великом народном опозиционом протесту испред РРА тражио од РРА да хитно омогући равноправан третман свих изборних учесника на великим медијима у преосталих пет дана изборне кампање. ово се посебно односи на велике телевизијске дебате из којих су избачени представници Покрета Двери: Упитник и Реч на реч на РТС-у, Одлука и Утисак недеље на Б 92, Блиц дебата и Став Србије на ТВ Првој, Тешка реч и Добро јутро на ТВ Пинк.

Покрет Двери изнова наглашава да је Скупштина Србије распуштена и да не постоје парламентарне странке – тако да је кршење закона позивање у јаве дебате искључиво досадапњих тзв парламентарсних странака! Сви изборни учесници морају имати равноправан третман на медијима.

Испред РРА, присутнима су се обратили члан Старешинства Покрета Двери Бранимир Нешић, носилац београдске листе Двери Владан Глишић, противкандидат Двери у лажној трци за градоначелника Марко Јанковић, проф др Мила Алечковић, новинар Милан Миленковић, предсеник Владе РС у прогонству Ратко Личина и председник Скупштине АП КиМ Славко Стевановић.

Испред РИК-а, пред више хиљада окупљених су се обратили академик Коста Чавошки и члан Старешинства Двери Срђан Ного који су указали на изборну крађу 2012.године и да нова изборна крађа неће проћи.

На завршетку протестне шетње испред РТС-а, носилац републичке изборне листе Двери, Бошко Обрадовић, рекао је да Двери никада неће бити део обојених НАТО револуција и украјинског сценарија иза кога стоје снајперисти и интереси западних земаља. Србија већ 14 година живи украјински сценарио, јер државом владају интереси странаца. Покрет Двери је државотворни покрет породичних људи који позива све грађане Србије да 16.марта гласамо за ослобођење Србије од медијског мрака, изборне крађе, страначке пљачке и стране окупације.

Данашња протестна шетња је била шетња слободних људи који се не плаше владајућег режима Александра Вучића и Ивице Дачића и који су показали да слобода долази од 16. марта и уласка Двери у Скупштину Србије.

Информативна служба покрета Двери

Tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *