ЖЕНСКА СНАГА ДВЕРИ: НАПРЕДЊАЧКО НАСИЉЕ ПОСТАЈЕ НЕПОДНОШЉИВО И ЗАРАЗНО

Само у једном дану на насловницама дневне штампе јавност може да се увери у опасне размере насиља и силе коју СНС демонстрира и која убрзано и сигурно измиче контроли.

logo

Лист Данас објављује исказ независног вештака да новинарке Пинка нису имале повреде које су им наводно изазвали активисти Двери. Тврдња народног посланика Марије Јањушевић да су новинарке задржане неколико дана у карантину, како би их обишао председник Александар Вучић и лично потврдио лаж да су повређене, показала се као истинита.

Истог дана јавност сазнаје да је млада каратисткиња Нада Сарић из Трстеника, одборник СНС-а, брутално претукла старицу на улици, а на званичном сајту Двери могу се чути и претње које су разменила два члана СНС у Новој Црњи, уз простачку размену псовки и описа планираног насиља.

Јасно је да ће веома брзо сви чланови Српског покрета Двери доказати да јесу породични, ненасилни људи, одлучни да се обрачунају са лоповима и упропаститељима Србије и да ће Двери добити сатисфакцију и сачувати своју част и достојанство.

У међувремену, прогон Двери од стране СНС-а доживљава свој врхунац, Двери у Костолцу добиле подршку грађана и предале листу за учешће на локалним изборима, али локална изборна комисија из страха од неуспеха на изборима, не дозвољава да се прогласи листа Двери, потпуно бесправно и неосновано.

Двери се неће поколебати, нарочито сада, када истина о свом злу које доноси ова напредна власт, најназаднија икада у српској историји, незаустављиво излази на видело. Једино питање које се дада поставља јесте колико ће штете бити нането српској држави и народу од стране Вучићеве политике, хоће ли се грађани пробудити на време да се спасе Косово и Метохија, Београд а затим и многи други делови Србије, српска култура, школство, здравство, војска, полиција…. Хоће ли београдски избори бити почетак спашавања Србије и почетак коначног краја напредњачке пошасти или ћемо ипак морати да чекамо још неко време и почињати поново, са згаришта српске државности, као много пута кроз историју.

Женска снага Двери најоштрије осуђује насиље које СНС спроводи, у чему у последње време предњаче жене, почев од Маје Гојковић која им даје лични пример у Дому народне скупштине Србије, како према запосленима које прогони (а Светислава Булајић је то доживела и у директном преносу седнице), тако и према народним посланицима.

Двери ће умети да сопственим позитивним примерима заштите све жене, децу и породице у целини, а пред насилницама неће устукнути. Разуме се, никада на насиље нећемо узвратити истом мером, већ као и до сада, храброшћу и адекватним отпором.

Савет Женске снаге Двери

Bookmark the permalink.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *